Workshops

De workshops kun je individueel of in groepsverband volgen. Tijdens de workshops gaan we samen een kijkje nemen in je innerlijke wereld. In 1 bijeenkomst van 3 uur gaan we samen een proces doorlopen. De rode draad is bewustwording waarbij het verbeeldend werken een belangrijk middel is. Beelden zijn de taal van het onbewuste, de intuïtieve wereld. Weet je niet wat beeldend werken is en of dat iets voor jou is dan kun je de “Kennismakings workshop beeldend werken” volgen. De kracht van beelden, een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Om makkelijker tot verbeelden te komen en inzicht te krijgen in je beelden wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken denk hierbij aan visualisaties, theorietsche uitleg, ademhalingsoefeningen, opstellingen, afermaties, energetisch werken. Samen wordt gekeken welke technieken jouw voorkeur hebben.

Tijdens de workshops die opgenomen zijn in het programma gaan we kennismaken en aan de slag met het aangeboden thema. Heb je behoefte aan een eigen thema te werken, iets waar je graag meer inzicht in wilt krijgen. Dat kan, in overleg kijken we waar je behoefte aan hebt. Alle thema’s die in de cursussen worden aangeboden zijn ook mogelijk in een workshop. In de workshop maak je kennis met het betreffende thema.

VERVOLG: Het is altijd mogelijk om na afloop van een workshop een vervolg cursus of workshop te volgen om je te verdiepen.

OP MAAT: Heb je zelf een bepaald thema of een situatie waar je graag meer inzicht in wilt krijgen? Dat kan! De workshop wordt dan aangepast aan jouw behoefte.

ONLINE: Er bestaat ook de mogelijkheid om de workshop aangepast online te volgen.